2015年7月24日星期五

Vrouw fashion straat schieten mensen kijken vrij aantrekkelijk gelukkig

Vrouw fashion straat schieten mensen kijken vrij aantrekkelijk gelukkig

Street fashion shoot mooie fascinerende vrouwen, mensen voelen de verschijning van geluk rond kan worden doorgegeven aan iedereen. Mooie vrouw moet ook lichte kleding, niet over het hoofd de kracht mix.



Een wit shirt met een zwart-wit gestreepte rokken, voeten met een paar zwarte sandalen met dunne bandjes van fijne hoogtepunt mooie, het dragen van een zonnebril, het dragen van een tas uit de handen van de straat als dat een paar van de verschijning van de dame.

Diepe V-hals delicate wit pak met roze handtas en voeten met een paar dunne zwarte riem sandalen met een witte parel ketting om zijn nek, elegant en fris met zo inspirerend, op zoek naar zeer comfortabel.

Witte katoenen shirt met een grote rode vest jas, broek met chiffon textuur broek, zwarte zonnebril met straalt charme met bloem patroon op het dragen van de plastic zak, zeer vrouwelijke look zacht.

Melkachtig wit mouwloos T-shirt design is onregelmatig diagonale strepen, licht blauwe broek met broekspijp vet handen met een prachtige kleine, melkachtige voet stiletto sandalen stijl is zeer charmante dame.

Katoen met lange mouwen shirt met een zwarte mesh rokken, voeten met een paar zwarte puntige schoenen, hand dragen lederen tassen, zwarte zonnebril markeert mode charme. Eenvoudige zwart-wit zonder overmatige complexiteit en prikkelbaarheid, knap ziet er eenvoudig en elegant.


Blauw met korte mouwen shirt met bloemen bruine broek, bruine riem gebruik schetste een mooie taille, handen dragen van een zwarte leren tas draagbaar en praktisch, het beeld van de typische werkplek OL geweldig!


Lange sectie van zwart en wit patroon korte galajurkjes met een klein beetje dik zwart lederen sandalen zien er eenvoudig en elegant, de rug van een witte lederen rugzak jeugdige vitaliteit. Zwarte ronde zonnebrillen benadrukt charme.

没有评论:

发表评论