2015年7月16日星期四

De Europese en Amerikaanse street fashion street schieten

Niet te vergeten de vroege kant van het hart altijd! De Europese en Amerikaanse volk street fashion straat schieten keek comfortabel, het dragen van mooie. Gevolgd Ohmeda mensen leren over het, om de persoonlijke charme ervan te verbeteren!

Een lettertype in een witte avondjurken jonge schattig schouder ontwerp, straalt vitaliteit, voeten met een paar gele schoenen met dunne, lange gestalte hoogtepunten. Handen met een grote rode vierkant zak super persoonlijkheid.


Black met korte mouwen shirt met de nominale waarde van de kleur gewassen denim broek voeten met een paar zwarte canvas sneakers, buiten met een roze jasje, roze handen dragen van een leren tas.


Zwarte korte mouwen tuniek cocktailjurken met zwarte en witte raster Carrefour schoenen, zittend op de straat met de wind uitbundige lang haar, zwart lederen handtas klassieke retro.


Blue denim jasje met dezelfde kleur van denim broek, met de voeten, licht pluizig haar krullen wordt geblazen een bepaalde stijl, zwart lederen tas ontwerp eenvoud.


Grijs katoenen mouwloos shirt met kant melkachtig witte broek, een leren tas diagonaal prachtig geleverd, bruine ronde zonnebril die elegante charme.


Wit overhemd met blauwe denim shorts, sandalen voet dik gordel licht en comfortabel, een bruin lederen schoudertas klinknagel elementen schetste een charmante uitstraling.


Een blauwe bloemen mouwloze galajurken met platte schoenen, met een breedgerande witte hoed kind, het dragen van een zwarte zonnebril, vreemde smaak oneindig veel betere mix van persoonlijke gevoel.


Wit overhemd met wollen element jas, broek met wijde broek boodschappen blauwe lijnen, delicate handen draagtas, een elegante vrouw, gekleed volwassen en vol van smaak.
Aanbevolen shopping sites:       www.coonek.nl

没有评论:

发表评论